Ugrás a tartalomra

ÜLÉSEZETT A HODOSZ TANÁCSA

Társszervezetek

ÜLÉSEZETT A HODOSZ TANÁCSA

2015. szeptember 7-i ülésén a HODOSZ tanácsa számos, a szervezet jövőjére ható témát tárgyalt meg, amelyek a november 09-10-én Balatonkenesén megtartásra kerülő VII. Kongresszust készítették elő.
Dr. Marosi János külső szakértő közreműködésével és Dr. Zsiga Imre, az Alapszabály módosító Bizottság vezetője előterjesztésében a leendő Alapszabály módosításokkal egybeszerkesztett tervezetét vitatta meg és hagyta jóvá a testület. Szintén elfogadta és a Kongresszus elé terjeszthetőnek ítélte az előző Kongresszus óta végzett munkáról szóló Beszámolót. A HODOSZ 2016-2020. közötti időszakra vonatkozó Programjának tervezetét Varga István alelnök ismertette. A Tanács a Programtervet változtatás nélkül terjeszti a Kongresszus elé. Ezt követően a döntéshozó grémium kiegészítette a márciusban elfogadott kongresszusi Jelölő Bizottságot; jónak ítélte a választási irányelveket, valamint az ügyrendet.
A testület külön napirendben tekintette át a szervezet 2015. évi költségvetés helyzetét az I. félévi terv- és tényszámok tükrében.
Az ülésen szót kért Pálinkás Zoltánné, a kongresszusi Jelölő Bizottság elnöke, aki tájékoztatást adott a bizottság eddigi munkájáról, valamint arról, hogy a bizottság levélben keresi meg valamennyi alapszervezet titkárát annak érdekében, hogy a Kongresszust megelőző alapszervezeti rendezvényeken már képesek legyenek foglalkozni a HODOSZ új vezető testületeibe történő jelölésekkel is.
Created & Hosted by NETKEY