Ugrás a tartalomra

Hírek

HORGÁSZ-2021

HORGÁSZVERSENY 2021

A 520.számú alapszervezett (Nyírtelek)  július 29-én tartotta a
házi horgászversenyét! A verseny során szép fogások születtek
amik díjakkal lettek jutalmazva. Időjárás kegyes volt hozzánk
amihez társult a finom reggeli és ebéd.Köszönjük a HODOSZ
támogatást!

Bővebben

Kiránduláson a pápai alapszervezet

Július 10-én alapszervezetünk Tatára szervezett kirándulást, melyhez a HODOSZ segítségével a honvédség biztosította az autóbuszt. Hazafelé megnéztük a Turul madarat, valamint Bokodon a lebegő falut. A tatai idegenvezetős kirándulás, kisvonatozás után a Mahagóni étteremben fogyasztottunk el egy fantasztikus ebédet.
Kollégáink nagyon jól érezték magukat, élményekkel telve érkeztünk haza. Köszönjük a HODOSZ segítségét!
 

Bővebben

Bővülő üdülési kedvezmények

Az elmúlt időszak egyeztetéseinek eredményeként két együttműködő szakszervezettel is sikerült megállapodnunk üdülőik HODOSZ tagok általi igénybevételéről. A Honvédszakszervezet hajdúszoboszlói apartmanjaiba, míg a Belügyi, Rendvédelmi és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete Hévízen, Gyopárosfürdőn és Balatonmáriafürdőn biztosít üdülési lehetőséget a szabad kapacitások figyelembevételével.

Bővebben

Szakmai egyeztetésen vettek rész az érdekképviseletek vezetői

Szakmai egyeztetésen találkozott Győri Péter Pál ezredessel, a Honvédelmi Minisztérium Humánpolitikai Főosztályának vezetőjével Czövek János, a Honvédszakszervezet elnöke, valamint Varga István, a Honvédségi Dolgozók Szakszervezete elnöke a napokban, Budapesten, a tárca Balaton utcai objektumában.

Bővebben

Tájékoztató előadás a testnevelés és sport aktuális kérdéseiről

Tisztelt Olvasó!

Az elmúlt év pandémiás helyzete sok kihívás elé állította az ágazatban dolgozókat és családtagjaikat. A munkavédelem, a munkaegészségügy fontossága még jobban felértékelődött.

Terveink szerint május végén a GINOP-5.3.5-18-2019-00101 számú projekt keretében kerül megtartásra az online rendezvény (online előadássorozat), melyből előzetesen megtekinthető Dr. Eleki Zoltán ezredes „Tájékoztató a testnevelés és sport aktuális kérdéseiről” előadása.

Bővebben

Ruházati költségtérítés

A nagyszámú érdeklődésre tekintettel a honvédelmi alkalmazottak ruházati költségtérítéséről a következők szerint adunk tájékoztatást. A Honvédelmi Miniszter és a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum munkavállalói oldalán helyet foglaló szakszervezetek között, az idei évre a béren kívüli juttatásokról szóló megállapodás tartalmazza a honvédelmi alkalmazottak ruházati költségtérítését is. Ennek értelmében május hónapban bruttó 142 ezer forint ruházati költségtérítés kerül utalásra, melyről az előző évek gyakorlatát követve nem kell számlával elszámolni.

Bővebben

Created & Hosted by NETKEY