Ugrás a tartalomra

Hírek

GYÁSZOL A HONVÉDSÉG

Két hét hősies küzdelem után, május 11-én, szerdán, a reggeli órákban, életének 32. évében elhunyt Gál Szabolcs főtörzsőrmester, az egyik legkiválóbb magyar ejtőernyős katona.

gyászol a honvédség

A Honvédségi Dolgozók Szakszervezete őszinte részvétét és együttérzését fejezi ki a családnak, az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis és a Magyar Honvédség közösségének.

Bővebben

Tájékoztató rendezvények

Május harmadika és tizenegyedike között nyolc helyszínen tartottunk tájékoztató toborzó rendezvényeket az MH ARB raktárbázisain. Az eseményeken szó esett a szakszervezetek kialakulásáról, az elmúlt évszázadokban a munkavállalói közösségek által kiharcolt eredményekről és a munkavállalók érdekében végzett tevékenységükről. Tájékoztatást adtunk a HODOSZ megalakulása óta végzett munkájáról és a tagokat megillető szolgáltatásainkról.

Bővebben

A HODOSZ 2022 ÉVI KONGRESSZUSÁRÓL

Április 07-én a HM II. objektumában került megrendezésre a HODOSZ idei évi Kongresszusa.  A technikai kérdések – ügyrend – eldöntését követően a küldöttek elfogadták az Elnökség beszámolóját, valamint a Felügyelőbizottság jelentését a 2021 évi költségvetés végrehajtásáról. Ezt követően Mérlegbeszámoló jóváhagyására került sor. A tavalyi év gazdasági eseményeinek értékelésekor a résztvevők kiemelték az Elnökség felelős, takarékos gazdálkodását.

Bővebben

SOBRI JÓSKA KALANDPARK

Az idei évben is megrendezésre kerül a Honvédszakszervezet gyermeknapi rendezvénye Kislődön. A szakszervezeteink között meglévő eredményes együttműködésnek köszönhetően a HODOSZ tagjai is részesei lehetnek a várhatóan jó hangulatú eseménynek. További tudnivalók a www.hsz.hu oldalon találhatók.  Éljetek a lehetőséggel, töltsetek el egy emlékezetes napot családotok, barátaitok, munkatársaitok körében.

Bővebben

GYÁSZOL A HODOSZ

A Honvédségi Dolgozók Szakszervezete Elnöksége szomorú szívvel tájékoztatja Tagjait, hogy Böröcz Ignácné 2022 március 24-én, életének 92-dik évében, türelemmel viselt betegség következtében csendesen elhunyt.


Búcsúztatására 2022 április 08-án, pénteken 17 órakor szentmise keretében kerül sor a Terézvárosi Templomban.  Végső nyughelyére helyezése szűk családi körben történik.


EMLÉKÉT KEGYELETTEL MEGŐRIZZÜK!
 

Bővebben

tábor

Gyermektábor a Honvéd Üdülőben

Piros Ottó ezredes az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ parancsnokának tájékoztatása alapján közzétesszük a 2022. évi nyári gyermeküdültetésre (turnusok, jelentkezés, elbírálás stb.) vonatkozó tudnivalókat és a kapcsolódó szabályokat, illetve nyilatkozatokat.
A részletes tudnivalók ide kattintva
A "Táborozási szabályok" ide kattintva

Bővebben

HÉF

ÜLÉSEZETT A HONVÉDELMI ÉRDEKEGYEZTETŐ FÓRUM

2022. február 16-án került megtartásra a COVID helyzet miatt többször elhalasztott 2021 IV negyedévi HÉF ülés. A fórumot Elek József ezredes a HM HPFO főosztályvezetője, levezető elnök nyitotta meg. A Honvédelmi Minisztériumot Zsiga Tamás dandártábornok a Honvédelmi Minisztérium Magyar Honvédséggel való kapcsolattartásért felelős államtitkári főtanácsosa képviselte.

Bővebben

Kérdőív GINOP-5.3.5-18-2019-00101 - munkavédelem

Kedves Tagtársunk, Kedves Kolléga! A GINOP-5.3.5-18-2019-00101 számú "Legyen a biztonság az első!" munkavédelmi projekt során már kértünk Benneteket, hogy töltsetek ki egy rövid kérdőívet. Most, a projekt zárása kapcsán egy úgynevezett visszamérésre kerül sor, amelyben ismételten a segítségeteket kérjük...

Az alábbi linken elérhető munkavédelmi kérdőívet kérem, hogy szíveskedjenek kitölteni, segítve ezzel munkánkat.

Link: https://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1129568486/

A jelszó: mérés

Bővebben

HODOSZ 2022. évi. KONGRESSZUS

A HODOSZ Alapszabálya 50. pontja előírásának megfelelően nyilvánosságra hozzuk, hogy
az Elnökség 2022. február 02-án hozott 13/2021/E. számú határozatával összehívja a HODOSZ
2022. évi Kongresszusát.


A Kongresszus időpontja: 2022. április 07. (csütörtök)


A Kongresszus napirendje:


1. A Kongresszus ügyrendje, munkarendje, tisztségviselők, munkabizottságok elfogadása.
2. A 2021. évi költségvetési beszámoló elfogadása.
3. A 2021. évi Mérlegbeszámoló elfogadása.
4. A 2022. évi költségvetés elfogadása.

Bővebben

2022 megállapodás

Közösek a célok, közösek az eredmények

Aláírta a megállapodást a Honvédelmi Minisztérium és a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum a jövő évi, alapvetően illetményen kívüli juttatásokról. A dokumentum részleteiről Benkő Tibor honvédelmi miniszter számolt be december 9-én, Budapesten.

Bővebben

Created & Hosted by NETKEY