Ugrás a tartalomra

TITKÁRVÁLTÁS A LEGNAGYOBB ALAPSZERVEZETBEN

Társszervezetek

TITKÁRVÁLTÁS A LEGNAGYOBB ALAPSZERVEZETBEN

Az MH Egészségügyi Központban működő alapszervezet döntéshozó testülete 2017. október 26-án titkár- és kongresszusi küldöttválasztást tartott. A bizalmi testület meghallgatta és elfogadta a nyugdíjba vonuló Balláné Pétervári Zsuzsanna leköszönő titkár beszámolóját, amely regnálásának tizenhárom évéből a legjelentősebb eseményeket villantotta fel. 

Ezt követően a jelölőbizottság elnöke tájékoztatást adott az új titkár jelölését előkészítő munkáról, majd javaslatot tett a titkár személyére. A bizalmi testület egyhangú voksolással titkárrá és HODOSZ kongresszusi küldötté választotta Kőrösi Zsoltnét, aki 18 éve dolgozik a Honvédkórházban, és azóta tagja a HODOSZ-nak.

A Központi Labordiagnosztikai Osztály Haematológiai részleg és a Podmaniczky telephelyen működő Sürgős Laboratórium részlegvezető asszisztense.
Felelősségteljes beosztása mellett fontosnak tartja a segítségre szorulók felkarolását. Határozott elképzelései vannak a szakszervezeti munka hatékonyságának javítása, az érdekképviseleti tevékenység modernizálása terén. Feladatának tekinti, hogy az EK valamennyi telephelyén személyesen megismerje a HODOSZ tagokat. Megtiszteltetés számára, hogy bizalmat kapott a titkári poszt betöltésére. Számít a bizalmi testület és a HODOSZ központ konstruktív támogatására.
A testületi ülés harmadik napirendje keretében Varga István elnök tájékoztatta a kórházi alapszervezet vezető szakszervezeti tisztségviselőit a HODOSZ aktuális ténykedéséről: a jövő évi béren kívüli juttatásokkal kapcsolatos elképzelésekről, a honvédségi közalkalmazottak körében tapasztalható bérfeszültségek oldásának és a jövedelmek differenciált emelésének szükségességéről.


Végezetül megköszönte a leköszönt titkár hosszú időn át végzett szakszervezeti munkáját, és gratulálva a megválasztott titkárnak, felajánlotta a HODOSZ vezetőinek segítségét.
Created & Hosted by NETKEY