Ugrás a tartalomra

TISZTSÉGVISELŐK FELKÉSZÍTÉSE

Társszervezetek

TISZTSÉGVISELŐK FELKÉSZÍTÉSE

A Kongresszus zárását követően került sor a választott alapszervezeti tisztségviselők tájékoztatására, felkészítésére.
Az MH Szociálpolitikai Közalapítvány segélyezési lehetőségeiről, a szakszervezeti tisztségviselők részvételéről a pályázatok benyújtása során, Gyuris Mihály nyá. ezredes, az alapítvány titkára nyújtott tájékoztatást. Kiemelte, hogy az érintett munkáltatói szakterületek és a tisztségviselők szorosabb együttműködésével elérhető, hogy az alapítvány számára a segélyezésre biztosított keretösszeg teljes egészében felhasználása kerüljön.
Reményi Zsuzsanna a SIGNÁL biztosító társadalmi kapcsolatok üzleti igazgatója a biztosító által nyújtott szolgáltatásokról tájékoztatott. Részletesen kitért az április elsején életbelépő új szerződésünkben megjelenő újdonságokra. A már eddig is ismert szolgáltatásokon túlmenően már bármely okú táppénz, vagy haláleset bekövetkezte esetén térít a biztosító (az eddigi kizárólag balesethez kötött szolgáltatással szemben).
A VODAFONE szakszervezeti kapcsolattartója, Böszörményi Ádám a decemberben megújított tarifacsomagjaink kedvező változásai mellett szólt a flottába történő belépés, illetve megújítás gyakorlati lépeiről is.
Jáger Tibor a Honvéd Közszolgálati Nyugdíjpénztár Nyugat-magyarországi megbízottja a pénztár 2015-ös eredményeiről szólva kiemelte: a közzétett MNB jelentések alapján a HNYP a hozamok tekintetében az élvonalban szerepel a pénztárak között. A gyakorlati kérdések között szó esett a hozamfelvételről, a tagi kölcsön lehetőségéről, a szolgáltatások igényléséről és kiemelten a pénztári tagsággal járó előnyökről.
A tisztségviselői felkészítés során a HODOSZ vezetői és munkatársai a szakszervezeti joggyakorlás kérdésköréről, a megújult szabályrendszer változásairól, valamint az aktuális üdültetési feladatokról adtak tájékoztatást, válaszolták meg a felmerült kérdéseket.
A két nap összegzéseként a jelenlévő tisztségviselők meghatározták a vezetés számára az aktuális tennivalókat, az érdekegyeztetés során képviselendő álláspontokat.
Created & Hosted by NETKEY