Ugrás a tartalomra

TANÁCSKOZOTT AZ ELNÖKSÉG

Társszervezetek

TANÁCSKOZOTT AZ ELNÖKSÉG

A HODOSZ Elnöksége szeptember 27-én megtartott ülésén meghallgatta Varga István elnök tájékoztatóját az előző értekezlet óta, a Honvédelmi Minisztérium felső vezetőivel folytatott konzultatív találkozókról.

Ezt követően a Honvédségi Érdekegyeztető Fórum idei III. negyedévi ülésen megtárgyalt témákról, az azokkal kapcsolatos HODOSZ véleményekről, állásfoglalásokról kapott beszámolót az Elnökség (lásd. a weboldal előző cikkét!).  E napirend keretében több hozzászólás hangzott el, amelyek a cafetéria-jellegű juttatások jövő évtől bekövetkező adó- és járulékfizetés nehezítések miatti változásokkal kapcsolatos egyfajta együttgondolkozás kezdetét jelenti. 

A továbbiakban az Elnökség egyhangú szavazással ismételten Markovics Tamás alelnököt választotta meg a Magyar Szakszervezeti Szövetség Szövetségi Tanácsába, akinek tanácstagi mandátuma lejár.
Az Elnökség áttekintette a 2018. évi költségvetés első féléves teljesülését megállapítva, hogy az a terveknek megfelelően, időarányosan valósult meg. Lehetőséget lát a testület arra, hogy a HODOSZ hajdúszoboszlói üdülő-lakásai további korszerűsítése (pl. az audiovizuális eszközök cseréje) még ebben az évben megvalósuljon.
Created & Hosted by NETKEY