Ugrás a tartalomra

Kirándultak a Kecskeméti repülősök!

Társszervezetek

Kirándultak a Kecskeméti repülősök!

Családi kiránduláson vettek részt szeptember 21-22-én a Kecskeméti Légijármű Javítóüzem HODOSZ.072.alapszervezet és az alakulatnál lévő Honvédszakszervezet tagjai. Az uticél, Pécs és környéke volt. A város nevezetességeivel,Bartáné Szilágyi Zsuzsana idegenvezető ismertette meg a kirándulókat gyalogosan és a városnéző kisvonattal. 

Gyors ebéd alakulatunk törzsfőnökének kedvenc éttermében Kozármislenyben. A finom ebéd után irány Nagyharsány, borkóstoló és zsíros kenyér parti a Tóth pincében.
Az este a szállás elfoglalása után könnyű vacsi ,majd disco a panzió társalgójában,DJ.Zsolti (Szijártó Zsolt fhdgy. alakulatunk HOSZ alapszervezeti vezetőjének előadásában).
Szombatra elromlott az idő, de ez nem vette el a társaság kedvét,irány a Pécsi Tv-torony! A torony kilátójának szabadtéri részét csak saját felelőségre lehetett megnézni a 150 km/h szél miatt. Voltak bátor emberek…

Hazafelé vettük az irányt, Bajai kitérővel és a híres bajai halászlé megkóstolásával.
Kora este értünk vissza Kecskemétre, jóízűen elfáradva és élményekkel gazdagodva. Leszállva a buszról mindenki már a jövő évi kirándulás lehetőségét és a lehetséges uticélt taglalta!

 
Created & Hosted by NETKEY