Ugrás a tartalomra

ISMÉTELT FELKÉRÉS PILOT PROGRAMBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

Társszervezetek

ISMÉTELT FELKÉRÉS PILOT PROGRAMBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

Kedves Kollégánk!

Legyen a biztonság az első! Tisztelettel kérünk, hogy oszd meg tapasztalataidat, töltsd ki kérdőívünket!
A Honvédszakszervezet és a Honvédségi Dolgozók Szakszervezete a Széchenyi program keretében megjelent munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztését célzó tematikus projektek elnevezésű GINOP_5.3.5-18 kódszámú felhívás keretében a „Legyen a biztonság az első!” című GINOP-5.3.5-18-2019-00101 projektet (továbbiakban projekt) elnyerte.

Ez év márciusától elindítottuk a projektet, melynek keretében szociológiai kutatásra, fejlesztő programokra és további szakmai anyagok készítésére kerül sor.  Jelenlegi kutatásunk célja, hogy feltárjuk a Magyar Honvédségben - a munkáltatói és munkavállalói felelősségekre és az érdeképviseletek kapcsolódó feladataira figyelemmel – a tágabb értelemben vett - munkavédelmi tudatosság helyzetét.

A kérdőív online kitöltése néhány percet vesz igénybe a:  www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1084592707/  linken érhető el (kattintással, vagy bemásolással) és a „munkavédelem” kód beírásával kezdhető meg a kitöltés.

Nagyon fontos, hogy minél többen megosszák tapasztalataikat, ezért kérünk, hogy kollégáidat is kérd meg, hogy vegyenek részt a kutatásban! 
Tájékoztatunk, hogy az egyéni válaszokhoz csak a feldolgozást végző kutatók férhetnek hozzá és a projekt lezárásával a felület is megszüntetésre kerül.

Köszönjük, hogy kitöltöd kérdőívünket, a projekt lezárása után az eredményeket, illetve a kutatási tapasztalatokat honlapunkon elérhetővé tesszük.

Created & Hosted by NETKEY