Ugrás a tartalomra

FINISÉHEZ KÖZELEDIK AZ ÉV VÉGI SEGÉLYEZÉS

Társszervezetek

FINISÉHEZ KÖZELEDIK AZ ÉV VÉGI SEGÉLYEZÉS

Az év vége, a karácsonyi ünnepek táján hosszú évek tapasztalata alapján nagymértékben megnő a segélykérelmek száma. Ezúton kívánunk segítséget nyújtani a rászoruló tagjainknak a segélyezés lehetőségeiről.
A HODOSZ két szinten, az alapszervezetnél és a központi költségvetés terhére támogatja a kérelmet benyújtókat. Az eljárás rendje és a nyomtatvány megtalálható a Gazdálkodási és Pénzkezelési Szabályzatunkban. Fontos tudnivaló, hogy a „központi segélykérelem” az alapszervezeti titkár útján kerüljön beadásra!
A HODOSZ Európáért Alapítvány évek óta sikeresen folytatja segélyezési tevékenységét. Támogatási feltételei és a formanyomtatvány elérhető honlapunkon a nyomtatványok rovatban. Kérjük, hogy a kérelmek november 26-ig érkezzenek be a HODOSZ-ba!
 
A HM Szociálpolitikai Közalapítvány szintén oroszlánrészt vállal a honvédség jelenlegi és volt munkavállalói támogatásában. A már eddig is ismert nagycsalásos, gyermeküket egyedül nevelő és gondoskodási körbe tartozó rászorulók támogatása (részletes feltételek a (www.hka.hu oldalon) új elemmel bővült. Ma már lehetőség nyílik a kétgyermekes családok segélyezésére is. Részükre az egy főre eső jövedelemhatár nettó 63.000 Ft/fő/hó, a segély összege pedig 38.650 Ft. (A beküldés végső határideje: november 18.)
Kedves tagjaink és olvasóink!
Kérünk mindenkit, aki a környezetében ismerettel bír rászoruló munkatársakról, hogy információ átadásával támogassa a rászorulókat, illetve, ha maga van ilyen helyzetben, ne szégyenkezzen, és éljen a támogatás kérésének lehetőségével.
Köszönet mindenkinek, aki támogatja erőfeszítéseinket.
Created & Hosted by NETKEY