Ugrás a tartalomra

FELKÉRÉS PILOT PROGRAMBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

Társszervezetek

FELKÉRÉS PILOT PROGRAMBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

A Honvédszakszervezet és a Honvédségi Dolgozók Szakszervezete a Széchenyi program keretében megjelent munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztését célzó tematikus projektek elnevezésű GINOP-5.3.5-18 kódszámú felhívás keretében „Legyen a biztonság az első” című GINOP-5.3.5-18-2019-00101 projektet (továbbiakban projekt) elnyerte.

A projekt keretében szociológiai kutatásra, a kiválasztott állomány részvételével fejlesztő pilot programra és további szakmai anyagok készítésére kerül sor.

Tisztelettel felkérjük a pilot programban való részvételre és a kérdőív kitöltésére! 
Kutatásunk célja, hogy a projekt keretében feltárjuk a Magyar Honvédségben munkáltatói és munkavállalói felelősségekre és az érdeképviseletek kapcsolódó feladataira figyelemmel a munkavédelmi tudatosság helyzetét.

A kérdőív a  www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1084592707/  hivatkozással érhető el és a „munkavédelem” jelszóval kezdheti meg a kitöltését.

Kérdéseink az Ön munkahelyi környezetének pszichoszociális kockázataira (a munkavállalót a munkahelyén érő negatív hatások), munkahelyi elégedettségére és a munkavédelem, munkabiztonság kérdésére vonatkoznak. Előfordulhat, hogy úgy látja egyes kérdések kevésbé vonatkoznak az Ön munkájára, de kérjük, minden kérdésre válaszoljon! A kérdőív kitöltése önkéntes és név nélküli, de kérjük, hogy a feldolgozás érdekében néhány személyes kérdésre is válaszoljon! Tájékoztatjuk, hogy az egyéni válaszokhoz csak a feldolgozást végző kutatók férhetnek hozzá és a projekt lezárásával a felület is megszüntetésre kerül.
Köszönjük, hogy kitölti kérdőívünket és részt vesz a programban! A kutatás lezárása után az eredményeket, illetve a kutatási tapasztalatokat megosztjuk Önökkel.
Created & Hosted by NETKEY