Ugrás a tartalomra

Bővülő üdülési kedvezmények

Társszervezetek

Bővülő üdülési kedvezmények

Az elmúlt időszak egyeztetéseinek eredményeként két együttműködő szakszervezettel is sikerült megállapodnunk üdülőik HODOSZ tagok általi igénybevételéről. A Honvédszakszervezet hajdúszoboszlói apartmanjaiba, míg a Belügyi, Rendvédelmi és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete Hévízen, Gyopárosfürdőn és Balatonmáriafürdőn biztosít üdülési lehetőséget a szabad kapacitások figyelembevételével.

További hajdúszoboszlói lehetőség a Barátság Szállodával kötött szerződés alapján a mindenkori ajánlatokból biztosított 15%-os kedvezmény.

Ugyancsak melegvízes termálfürdő mellett helyezkedik el Mezőkövesden a Hajnal Hotel, ahol üdülésük során 10% kedvezményt élvezhetnek tagjaink.

Ezekről a lehetőségekről bővebben a „szolgáltatások” menüpont alatt tájékozódhattok.

Rendkívül kedvező áron várja a vendégeket a budapesti Benczúr Hotel. A Hősök tere szomszédságában elhelyezkedő hotel számtalan látnivaló közelségével hívogatja az érdeklődőket. Az árakról az alapszervezeti titkároktól kaphattok tájékoztatást.

A fentiek mellett továbbra is elérhető az erdélyi és kazári vendégház, valamint a tagsági kártyánkkal a MASZSZ által az országban széles körben elérhető panziók és szállodák.

 

Created & Hosted by NETKEY