Ugrás a tartalomra

AZ ELNÖKSÉGI ÜLÉSRŐL JELENTJÜK

Társszervezetek

AZ ELNÖKSÉGI ÜLÉSRŐL JELENTJÜK

Február 21-én ülésezett elnökségünk, melyen a tavaszi feladatok előkészítése mellet az aktuális történések értékelésére került sor.

Az Elnökség április 24-re összehívta a HODOSZ ez évi Kongresszusát, felkérte a közreműködő munkabizottságok tagjait. A jelölő bizottságot Petrei Csaba vezeti, tagjai Bakosné Völfinger Andrea és Németh Ernő. A bizottság várja a jelöléseket a megüresedett két elnökségi helyre.

A tagdíjfizetés változásának tapasztalatairól Balogh Tünde alelnök adott részletes tájékoztatást. A tagdíjak befizetésének technikájában beállt változás lekövetéséhez megteremtettük a csoportos beszedési megbízás lehetőségét, melyet a tagok túlnyomó többsége választott. Emellett vannak, akik az egyéni befizetési megoldásokat preferálják. Alapszervezetenként jelentős eltérés mutatkozik, így találhatunk 100%-os csoportos megbízást teljesítőket, ugyanakkor előre látható a taglétszám csökkenése is.

Bakos Klára a HODOSZ Európáért Alapítvány elnöke a működésükről, annak egyes elemeinek tervezett változtatásáról, valamint az 1%-os SZJA visszatérítés fontosságáról beszélt.

Az aktuális tájékoztatók során a testület meghatározta a HODOSZ tárgyalóinak az I. negyedéves HÉF ülésen az egyes napirendek (bér, egészségügy, haj. törvény) során képviselendő álláspontot.

Az Elnökség következő ülése, melyen a Kongresszus elé terjesztendő költségvetési anyagok elfogadás lesz napirenden várhatóan március utolsó hetében kerül megtartásra.

Created & Hosted by NETKEY