Ugrás a tartalomra

2021. ÉVBEN IS FOLYTATÓDIK A MUNKAVÉDELMI PROJEKT

Társszervezetek

2021. ÉVBEN IS FOLYTATÓDIK A MUNKAVÉDELMI PROJEKT

A „Legyen a biztonság az első” című GINOP-5.3.5-18-2019-00101 projekt keretében 2021-ben is tovább folytatja a Honvédszakszervezet a konzorciumi partnerrel közösen a munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztését célzó tematikus pályázatát.

A 2021. január 18-i munkaértekezleten Dr. Krizbai János kutatási feladatokat és a Pilot projekt feladatait ellátóként tájékoztatta a megbeszélésen résztvevőket a munkavédelmi tudatosság felméréséről. A Pilot-jelentéssel kapcsolatban hozzászólások, vélemények hangzottak el, amelyekkel kiegészítve a jelentés végleges formában kerül megszerkesztésre.

A Covid-19 járvánnyal kapcsolatos teendők miatt a feladatok újbóli átgondolása vált szükségessé, amelyhez a résztvevők megoldási javaslatokat terjesztettek elő. 

munkavédelem

Az elkövetkezendő időszak konkrét feladatainak megbeszélésénél elhangzott, hogy a kutatási feladatokat végző kollegák hogyan tudják minél szélesebb körben eljuttatni az eddigi tapasztalatokat a tagság részére.

A rendezvényekkel kapcsolatban megállapításra került, hogy a járvány miatti korlátozások feloldásáig online értekezleteken és megbeszéléseken folytatják tovább a megkezdett munkát. A feltételek megteremtéséhez az előkészítés megkezdődött, várhatóan kiscsoportos formában vesszük fel a vezető tisztségviselőkkel a kapcsolatot.

A projekt keretében elkészült kérdőív továbbra megtalálható az alábbi linken, kérjük Tagjainkat és Szimpatizánsainkat, hogy véleményüket osszák meg:

www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1084592707/  és a „munkavédelem” jelszóval lehet kitölteni.

Folyamatosan készülnek tájékoztató anyagok a projekttel kapcsolatban, melyek a későbbiekben kerülnek kiosztásra a személyes találkozók alkalmából.

munkavédelem1

Az elmúlt időszakban az EUROMIL webináriumok kapcsán egyeztetésre került a projekt, melyet a nemzetközi partnerek pozitívan fogadtak és felajánlották segítségüket.

Az EUROMIL részére megküldésre került a Honvédszakszervezet megkeresése ebben a témában.

A munkaértekezletek továbbra is hétfőnként kerülnek megtartásra, amelyen a projekt elkövetkezendő feladatai kerülnek megbeszélésre.

Projektmenedzser

Kép: Klopfer Szandra

Created & Hosted by NETKEY